Producten

Producten

Praatplaat
Het eindproduct is een passende getekende plaat. Op papier of digitaal. Elke vraag/opdracht is verschillend. Ik ga vrijblijvend in gesprek om te kijken of ik van betekenis kan zijn. Samen bepalen we de wensen en mogelijkheden. Daarna volgt een offerte op basis van onze afspraken. Van de aangeleverde teksten, maak ik eerst een schets. We bepalen samen of er nog aanpassingen nodig zijn. Bij akkoord op de schets, volgt de getekende plaat. 

Praatplaat tekening

Faciliteren van bijeenkomsten
Ik faciliteer bijeenkomsten met behulp van de methode participatief werken.
Participatief werken is een gestructureerde methode om participatieve ideeën en besluitvorming te verstevigen. Een methode die eigenaarschap vergroot en ruimte maakt voor de breed gedragen oplossingen van de deelnemers. Door een grondige gezamenlijke besluitvorming neemt de draagkracht toe. Met deze methode spreken we het verander- en leervermogen aan, alsook een actieve bijdrage in de uitvoering van alle betrokken.
De methode vergemakkelijkt het lokaal delen van expertise en ervaringen en is toepasbaar op het begeleiden van diverse andersoortige veranderprocessen in een organisatie.

Visuele Notulen Tekening

Visuele notulen
Ik maak live op een flip-chart of groter papier visuele notulen van de bijeenkomst. De bijeenkomsten variëren van vergaderingen tot brainstormsessies. Indien gewenst maak ik na de bijeenkomst een digitale samenvatting van de bijeenkomst op een “praatplaat”.

Visuele Notulen Tekening
Training participatief werken tekening

Training participatief werken
Samen met Ulrike van Beem van Bewegingmaker, verzorg ik een training waarin we de methode participatief werken aanleren. Theorie en praktijk komen in deze training aan bod. De training geven we bij een minimale deelname van 8 personen en maximaal 12 personen.

Training participatief werken tekening